За нас

За насПрез 2010 година турският бизнес гигант Digicom Group Ltd закупува известната италианска марка за малки домакински електроуреди CONTI, като мести центъра на администрация и производство в Истанбул, Турция. Запазват се италианският дизайн и качество на стоките, като непрестанно се работи в посока усъвършенстване на моделите.

Марката CONTI предлага своите прдукти ( ел. кани за вода, тостери, прахосмукачки, viagra best buy ютии, кантари за лично тегло, сешоари и други ), които са разделени в 5 групи (кухненски уреди, прахосмукачки, ютии, лична грижа, домашен комфорт). Начинът на производство, качеството и сигурността на продуктите са одобрени от най-уважаваните международни организации за стандартизация като: CE, VDE, KEMA-KEUR, SABS, CCIB и други. За 5 години активна бизнес дейност марката се превръща в лидер на турския пазар за малки домакински електроуреди.

Продуктите на Conti се предлагат както в Турция, така и в Южна Америка, Европа, Африка, в Близкия и Далечен Изток. Conti e нова марка на българския пазар, която предлага качествени продукти създадени, да удовлетворяват нуждите на потребителите. Официален дистрибутор на Conti за България е фирмата Global Electronic Distribution Ltd, която съществува повече от 20 години на българския пазар и е утвърден лидер в търговията на аудио и видео техника.

Целта на Global Electronic Distribution Ltd е да предостави възможност на българските потребители да изпитат удоволствието от употребата на продуктите с марката CONTI, като максимално улеснят своето ежедневие.

Нашите продукти